Vende Pune  Albania  :  BANAKIER –  Gjiri Lalzit 

Kodi i vende pune nr 2 794 - 21.5.2018 9:01 e paradites Pozicioni : BANAKIER Qytet :Gjiri Lalzit ( Albania ) Eksperienza Pune : Shkolla : Kontrates : Rroga: Periudehe Prove : Gjuhet : Dite Pune :Hene, Marte, Merkure, Enjte, Premte Ore Pune ne Dite : Pershkrim :Transport I siguruar. Puna 8 ore ne dite, … Continue reading Vende Pune  Albania  :  BANAKIER –  Gjiri Lalzit 

Annunci

Vende Pune  Albania  :  KAMARIER –  Gjiri Lalzit 

Kodi i vende pune nr 2 793 - 21.5.2018 9:00 e paradites Pozicioni : KAMARIER Qytet :Gjiri Lalzit ( Albania ) Eksperienza Pune : Shkolla : Kontrates : Rroga: Periudehe Prove : Gjuhet : Dite Pune :Hene, Marte, Merkure, Enjte, Premte Ore Pune ne Dite : Pershkrim :Transport I siguruar. Puna 8 ore ne dite, … Continue reading Vende Pune  Albania  :  KAMARIER –  Gjiri Lalzit 

Vende Pune  Albania  :  MENAXHER/E –  Gjiri Lalzit 

Kodi i vende pune nr 2 792 - 21.5.2018 8:58 e paradites Pozicioni : MENAXHER/E Qytet :Gjiri Lalzit ( Albania ) Eksperienza Pune : Shkolla : Kontrates : Rroga: Periudehe Prove : Gjuhet : Dite Pune :Hene, Marte, Merkure, Enjte, Premte Ore Pune ne Dite : Pershkrim :Transport I siguruar. Puna 8 ore ne dite, … Continue reading Vende Pune  Albania  :  MENAXHER/E –  Gjiri Lalzit 

Vende Pune  Albania  :  PUNONJES –  Gjiri Lalzit 

Kodi i vende pune nr 2 791 - 21.5.2018 8:56 e paradites Pozicioni : PUNONJES Qytet :Gjiri Lalzit ( Albania ) Eksperienza Pune : Shkolla : Kontrates : Rroga: Periudehe Prove : Gjuhet : Dite Pune :Hene, Marte, Merkure, Enjte, Premte Ore Pune ne Dite : Pershkrim :Per pastrimin dhe mirembajtjen e pishines. Transport I … Continue reading Vende Pune  Albania  :  PUNONJES –  Gjiri Lalzit 

Vende Pune  Albania  :  SHITESE –  Rr. “Stefanaq Pollo” 

Kodi i vende pune nr 2 790 - 21.5.2018 8:36 e paradites Pozicioni : SHITESE Qytet :Rr. “Stefanaq Pollo" ( Albania ) Eksperienza Pune : Shkolla : Kontrates : Rroga: Periudehe Prove : Gjuhet : Dite Pune :Hene, Marte, Merkure, Enjte, Premte Ore Pune ne Dite : Pershkrim :PAGA DHE KUSHTE PUNE TE KENAQSHME, Adresa: … Continue reading Vende Pune  Albania  :  SHITESE –  Rr. “Stefanaq Pollo” 

Vende Pune  Albania  :  Sanitare –  Rr. “Petro Nini Luarasi” 

Kodi i vende pune nr 2 789 - 21.5.2018 8:34 e paradites Pozicioni : Sanitare Qytet :Rr. “Petro Nini Luarasi” ( Albania ) Eksperienza Pune : Shkolla : Kontrates : Rroga: Periudehe Prove : Gjuhet : Dite Pune :Hene, Marte, Merkure, Enjte, Premte Ore Pune ne Dite : Pershkrim :Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Petro … Continue reading Vende Pune  Albania  :  Sanitare –  Rr. “Petro Nini Luarasi” 

Vende Pune  Albania  :  Kamariere –  Rr. “Petro Nini Luarasi” 

Kodi i vende pune nr 2 788 - 21.5.2018 8:33 e paradites Pozicioni : Kamariere Qytet :Rr. “Petro Nini Luarasi” ( Albania ) Eksperienza Pune : Shkolla : Kontrates : Rroga: Periudehe Prove : Gjuhet : Dite Pune :Hene, Marte, Merkure, Enjte, Premte Ore Pune ne Dite : Pershkrim :Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Petro … Continue reading Vende Pune  Albania  :  Kamariere –  Rr. “Petro Nini Luarasi”